Preces kods: EA05A_01

Auto uzlādes stacija Huawei 1 fāžu SCharger-7KS-S0

Cena (iesk. PVN):
1.045,44 €
Preču saņemšana:
  • Energrid noliktavā (Patversmes iela 18a, Rīga, LV-1005, darba dienās 9.00-16.00)
  • Venipak piegāde visā Latvijā
Par preci
Tehniskie parametri
Par preci

Atklājiet Huawei SCharger-7KS-S0 — augstas kvalitātes uzlādes staciju, kas padara jūsu elektriskā transportlīdzekļa uzlādi pēc iespējas vienkāršāku. Ar uzlādes jaudu līdz 7 kW jūs varat ātri un efektīvi uzlādēt savu automašīnu. Inteliģentā uzlādes funkcija ļauj optimāli kontrolēt uzlādes procesu, savukārt kompaktais un pievilcīgais dizains nemanāmi iekļaujas jebkurā vidē.

Uzlādes stacija ir saderīga ar dažādiem elektriskajiem transportlīdzekļiem un sniedz iespēju ērti uzlādēt automašīnu.

Huawei vienfāzes auto uzlādes stacija SCharger-7KS-S0

Huawei SCharger-7KS-S0 ir augstas kvalitātes, vieda uzlādes stacija, kas nodrošina efektīvu un drošu jūsu elektroauto uzlādi mājas apstākļos. Šī vienfāzes uzlādes stacija ir īpaši izstrādāta, lai nodrošinātu līdz 7,4 kW uzlādes jaudu, kas atbilst līdz pat 32 A nominālajai strāvai. Tā ir ideāla izvēle privātām mājsaimniecībām, kas vēlas uzlādēt savu elektroauto ātri un efektīvi.

Stacija ir aprīkota ar vairākām viedām funkcijām, tostarp automātisko uzlādes jaudas regulēšanu, kas pielāgo uzlādes procesu atkarībā no pieejamās jaudas, tādējādi izvairoties no pārslodzes. Turklāt, ja jums ir uzstādīta saules enerģijas sistēma, šī uzlādes stacija var prioritizēt saules enerģijas izmantošanu, padarot jūsu elektroauto vēl "zaļāku".

Šī uzlādes stacija ir aprīkota ar trīs dažādām autentifikācijas iespējām: Bluetooth, RFID un mobilo lietotni, kas nodrošina drošu un ērtu piekļuvi uzlādes procesam. Tā piedāvā arī pilnīgu attālinātu kontroli un monitoringu, izmantojot vienu lietotni, kas integrē gan saules enerģijas sistēmas, gan uzlādes iekārtas vadību.

  • Maksimālā uzlādes jauda: 7,4 kW (1-fāze)
  • Nominālā strāva: 6–32 A
  • Darba temperatūras diapazons: -35°C līdz +45°C
  • Aizsardzības līmenis: IP54 un IK10
  • Izmēri: 335 mm x 180 mm x 145 mm
  • Svars: 3 kg

Huawei SCharger-7KS-S0 ir uzstādāma uz sienas un piemērota gan iekštelpu, gan āra apstākļiem, padarot to par universālu risinājumu jebkurai mājsaimniecībai. Tās modernais dizains un viedās funkcijas nodrošina maksimālu efektivitāti un drošību elektroauto uzlādes procesā.

Tehniskie parametri

Saistītie produkti

Pieejams noliktavā
Preces kods: EA05A_02
1.111,99 €
Saņem Piedāvājumu
Prece: Auto uzlādes stacija Huawei 1 fāžu SCharger-7KS-S0

Sazināsimies ar Tevi 2 darba dienu laikā un informēsim par šīs preces pasūtīšanas iespējām.

Request Offer
Product

We will contact you within 2 working days to inform you about the possibilities of ordering this product.